Технологии зад сайта

NodeJS § Bootstrap = Ultimate CMS

Mobile first

Почти 52% от интернет трафика идва от мобилни устройства, където стадартните отношения 4:3, 16:9, 21:9 са обърнати вертикално. Това означава, че информацията представена на сайт, трябва да бъде подредена по поне 2 различни начина, за да излгежда добре както на монитор, така и на смартфон или таблет.

За да сме сигурни, че всеки сайт е подходящ за всеки тип екран използваме най-голямата библиотека за responsive web design - Bootstrap 4.

Asynchronous vs Synchronous

Нашата платформа е осъществена на NodeJS. JavaScript е асинхроничен език - тоест не изчаква завършването на една заявка за да започне друга, което го прави много бърз в контекста на уеб приложение или сайт.

Пример за това е страница със снимки. Вместо да зарежда снимките една след друга, JS ще зареди всички снимки едновременно.

Какво прави нашата платформа?

Всеки сайт, с повече от просто снимки и текстове, има Content Management System (CMS) зад себе си. Тя се грижи за администрацията на сайта, онлайн магазин, блог, записване на часове и други.

MaxMedia Site & SEO Builder (MSSB) е фокусирана върху 3 основни насоки:

  • Да е максимално лесна за ползване
  • Да създава бързи сайтове подходящи за всеки вид устройство
  • Да се гирижи за откриваемостта на сайта в търсачки като Google

Създадохме MSSB да бъде ползвана от нас за да можем да предоставяме максимално добра услуга, но също така и от всеки, който има базови умения по HTML и CSS.